O nama

 

VELUX Commercial postavio si je za cilj da bude Vaš odabrani partner za rješenja za dnevno svjetlo, ventilaciju te odvođenje dima i topline za industrijske, javne i poslovne zgrade - kako za novogradnje, tako i kod sanacija. Paleta proizvoda uključuje svjetlosne kupole, svjetlosne trake, prozore za ravne krovove, sustave ostakljivanja te sustave za odvođenje dima i topline.

Veća vrijednost

 

Veća učinkovitost: Brojne mjere omogućuju učinkovitiji rad na krovu. Na primjer, kraće vrijeme montaže zahvaljujući unaprijed konfigurirani sustavi, jedinstveni zamjenski koncept za jednostavnu zamjenu svjetlosnih kupola u okviru sanacije ili digitalna dokumentacija nakon održavanja.


Veća sigurnost: Jamčimo najvišu sigurnost na industrijskim ravnim krovovima. Zahvaljujući našem inovativnom sustavu zaštite od propadanja LK-DDN svi su krovovi sigurniji, jer je dostupan na skladištu u pet standardiziranih veličina te se može brzo i lako isporučiti i njime opremiti svjetlosne kupole svih veličina, materijala i proizvođača. Naši monteri vođeni su digitalno i na standardiziran način kroz cijeli postupak procjene rizika. Ispitala i certificirala strukovna udruga.

 


Veća razina digitalizacije: U svim se područjima poslovanja oslanjamo na digitalne procese – počevši od procesa održavanja, online dokumentacije, konfiguratora za svjetlosne trake, videozapisa s uputama za montažu putem aplikacije na gradilištu, pa sve do koncepata prediktivnog održavanja.

 


Veći izbor: Kod nas ćete pronaći najširi portfelj proizvoda za industrijske ravne krovove na tržištu. To se odnosi na opremu, funkcije i oblike te na korištene materijale kao što su staklo, plastika i GRILLODUR®.

 


Modularna konstrukcija naših sustava jamči sigurne investicije u industrijske ravne krovove i u budućnosti te optimalizira ukupni trošak vlasništva (Total Cost of Ownership – TCO). Zajedno s Vašim zahtjevima razvijaju se i naša rješenja sve do kompletno automatiziranog integriranog cjelokupnog sustava.

Više o VELUX Commercialu

O VELUX Commercialu


VELUX Commercial u Europi


Lokacije