JET energetski učinkovite svjetlosne trake

 

JET-ove energetski učinkovite svjetlosne trake osobito su prikladne za zgrade s ravnim krovovima s visokim zahtjevima za energetski učinkovitu izvedbu u novogradnji kao i za potrebe energetske sanacije. Mogu se koristiti za prirodnu rasvjetu, ventilaciju i odimljavanje te se mogu opremiti različitim varijantama ostakljenja (opal/prozirno). Visoki stupanj predgotovljenosti omogućuje jednostavnu i brzu montažu.
Možete birati između zaobljene varijante JET VARIO-THERM te sedlaste i šed konstrukcije svjetlosne trake JET VARIO-THERM-S.


Inovativna kombinacija materijala JET kompozitnih profila, koja se sastoji od robusnog tvrdog PVC-a i aluminijskih pokrovnih profila, osigurava visoko vrijednu i robusnu konstrukciju te povezuje izolaciju, zaštitu i savršeno krovno brtvljenje s visokim arhitektonskim zahtjevom. U kombinaciji s toplinski izolirajućim višekomornim priključnim okapnim profilom i priključnim profilom za okvir, to dovodi do optimalne izotermalne krivulje, a time i do manjih gubitaka topline.

 


Osim toga, sve JET-ove energetski učinkovite konstrukcije svjetlosnih traka ispitane su i certificirane u skladu s europskim tehničkim dopuštenjem (ETA) te su s pravnog aspekta sigurne za uporabu u cijeloj Europi. Našu paletu energetski učinkovitih svjetlosnih traka zaokružuje pribor koji je na odgovarajući način prilagođen, primjerice, sustavima zasjenjivanja i zaštiti od propadanja certificiranoj putem njemačkog strukovnog udruženja (BG).

Asortiman energetski učinkovitih svjetlosnih traka

JET VARIO-THERM


JET VARIO-THERM-S