JET standardne svjetlosne trake

 

JET standardna svjetlosna traka VARIO-NORM naš je najprodavaniji proizvod među sustavima svjetlosnih traka s trostrukom koristi: osigurava optimalnu osvjetljenje prostora prirodnim dnevnom svjetlom, omogućuje dovod svježeg zraka na radno mjesto i istovremeno služi za odvođenje dima kao preventivna zaštita od požara. Područja primjene su zgrade s ravnim krovom, novogradnja i sanacije.


Sustav svjetlosne trake može se opremiti različitim varijantama ostakljenja (opal/prozirno) za različite zahtjeve. Osim toga, visoki stupanj predgotovljenosti omogućuje jednostavnu i brzu montažu. Dodatna prednost: JET standardna svjetlosna traka certificirana je europskim tehničkim dopuštenjem (ETA) i time udovoljava građevinsko-pravnim zahtjevima svih država EU.

 


Opremljena odgovarajućim sustavima poklopaca poput potpunih poklopaca, zabatnih poklopaca, dvostrukih poklopaca, bočnih poklopaca ili gornjih vratnica, svjetlosna traka može se optimalno koristiti za ventilaciju te za odimljavanje i odvođenje topline (RWA). Za sigurnost pri radovima montaže i održavanja na krov se mogu montirati posebni sustavi za zaštitu od propadanja.

Asortiman standardnih svjetlosnih traka

JET VARIO-NORM