VELUX Commercial sustavi dnevnog svjetla od plastičnih materijala

 

Sustavi dnevnog svjetla od plastičnih materijala na industrijskim ravnim krovovima imaju ključnu funkciju u pogledu prirodnog osvjetljenja, ventilacije i odimljavanja. Pri normalnim uvjetima svjetla tijekom dana korištenje umjetne rasvjete u pravilu nije potrebno, što ima pozitivan učinak ne samo na troškove energije nego, prije svega, i na dobrobit ljudi. Rezultat je veća produktivnost uz istovremeno smanjenje opasnosti od nezgoda i ozljeda. Osim toga, primjena funkcija odvođenja dima i topline (RWA) osigurava najveću sigurnost te jamči propisanu osobnu i imovinsku zaštitu u industrijskim zgradama.


Provjereni VELUX Commercial sustavi dnevnog svjetla od plastičnih materijala ispunjavaju sve ove zahtjeve. Zahvaljujući svom rasporedu na ravnom krovu naše svjetlosne kupole i svjetlosne trake omogućavaju prilagođeno, ravnomjerno osvjetljenje prostorija, a mogu se koristiti i za ventilaciju i odimljavanje (RWA) kako u komercijalnim i industrijskim tako i u upravnim zgradama.


Bez obzira na to radi li se o novogradnji ili sanaciji postojećih zgrada – VELUX Commercial sustavi uvijek su pravo rješenje za vaše individualne potrebe. S našim konfigurabilnim standardnim modulima nudimo vam individualizirane mogućnosti primjene. Pritom se vodimo trenutnim i budućim zakonskim i normativnim zahtjevima arhitekture dnevnog svjetla, Uredbom o uštedi energije (EnEV) te zakonima i normama o prirodnom odvođenju dima. Certifikatom ETA i EZ izjavom o sukladnosti našim kupcima jamčimo istu kvalitetu i funkcionalnost na području cijele Europe.

Asortiman sustava dnevnog svjetla od plastičnih materijala

Svjetlosne kupole


Svjetlosne trake