VELUX Commercial svjetlosne kupole

 

VELUX Commercial-ove svjetlosne kupole od plastičnih materijala idealno su rješenje za dovod dovoljne količine dnevnog svjetla i svježeg zraka u industrijske zgrade preko ravnog krova, što zbog načina gradnje često nije moguće ostvariti samo preko fasade.


VELUX Commercial-ove svjetlosne kupole odlikuju se visokom robusnošću, dugim vijekom trajanja, a time i visokom ekonomičnosti. Sve to omogućuje mehaničko učvršćivanje ostakljenja svjetlosnih kupola tipično za VELUX Commercial na okvir ventilatora ili direktno na nastavni vijenac. Korisna pomagala za obradu, poput priključnih sustava za krovno brtvljenje, podržavaju sigurnu i učinkovitu ugradnju u razne krovne konstrukcije.

 


Uz to, naš asortiman svjetlosnih kupola impresionira velikom raznolikošću oblika i veličina te varijanti ostakljenja. Dopunjene proizvodima iz opsežne ponude nastavnih vijenaca i pribora VELUX Commercial-ove svjetlosne kupole mogu se konfigurirati za gotovo svako područje primjene. To omogućuje jednostavnu realizaciju individualnih zahtjeva za proizvode u pogledu funkcije i oblikovanja. U takve zahtjeve spadaju primjerice izvrsna svojstva toplinske izolacije, mogućnost primjene za ventilaciju te za odvođenje dima i topline (RWA). Osim toga, ovisno o izvedbi i priboru, naši proizvodi obavljaju i dodatne funkcije poput zaštite od propadanja, zaštite od vrućine, sunca, udaraca ili tuče.

 


Sve VELUX Commercial-ove svjetlosne kupole udovoljavaju visokom standardu EZ izjave o sukladnosti.

Asortiman svjetlosnih kupola

Standardne svjetlosne kupole


Energetski učinkovite svjetlosne kupole


Heat protection dome rooflights


Dome rooflight, Impact Protection


Dome rooflight, Hail Protection


Sound protection dome rooflights


Dome rooflights-Special Designs


Nastavni vijenci