Komponente za odvođenje dima i topline (RWA) i ventilacijske komponente za svjetlosne trake

 

VELUX Commercial svjetlosne trake prikladne su za prirodnu rasvjetu velike površine, a opremljene odgovarajućim poklopcima svjetlosnih traka i okovima mehanizma za otvaranje izvrsne su za prirodno odimljavanje i svakodnevnu ventilaciju. Mogu se koristiti kao sustav za odvođenje dima i topline, samo kao naprava za ventilaciju ili kao kombinacija obje funkcije. Električno i pneumatsko pokretanje.


U kombinaciji s VELUX Commercial-ovim komponentama za odvođenje dima i topline (RWA) i ventilacijskim komponentama za svjetlosne trake te se trake mogu koristiti i kao naprave za prirodno odvođenje dima i topline (NRWG). Na taj način osiguravate učinkovito odvođenje dima i topline za različite uvjete primjene u skladu s DIN EN 12101-2. Naši pogoni i sustavi poklopaca jamče maksimalnu zaštitu u slučaju požara, pouzdani su, a zahvaljujući izvrsnoj kvaliteti, uvijek su spremni za uporabu čak i nakon mnogobrojnih otvaranja.


Zahvaljujući svojim poklopcima i opremljene odgovarajućim opcionalnim dodatnim napravama VELUX Commercial-ove svjetlosne trake mogu se koristiti i za ventilaciju kako bi se svakodnevno osigurala zdrava i ugodna klima u prostorijama. Rado ćemo vas savjetovati o mogućnostima opremanja vaših svjetlosnih traka u svrhu odvođenja dima i topline kao i za ventilaciju.

Asortiman komponenata za odvođenje dima i topline (RWA) i ventilacijskih komponenata za svjetlosne trake

SHEV Pneumatic


SHEV Electro