Svjetlosne trake

 

Svjetlosne trake idealno su rješenje za ostakljenje velikih industrijskih ravnih krovova i krovova s ravnim nagibom. Osim prirodne rasvjete, u kombinaciji s dodatnim poklopcima, mogu se koristiti i za ventilaciju te za odimljavanje. Istovremeno udovoljavaju visokim zahtjevima moderne industrijske arhitekture.


Svojom širokom ponudom opreme i pribora VELUX Commercial svjetlosne trake osiguravaju optimalnu opskrbu prirodnim dnevnim svjetlom, dobru unutarnju klimu putem dovoda svježeg zraka i, u slučaju požara, maksimalnu sigurnost zahvaljujući odvođenju dima i topline. Osim toga, pružaju izolaciju od hladnoće i vrućine, udovoljavaju statičkim zahtjevima prema njemačkom i europskom građevinskom pravu, stabilne su i sigurne čak i u ekstremnim vremenskim uvjetima i odlikuju se visokim učinkom samočišćenja. A iznad svega su izdržljive zahvaljujući visokoj VELUX Commercial kvaliteti.

 

VELUX Commercial svjetlosne trake mogu se koristiti kao funkcionalno sistemsko rješenje za zgrade različitih veličina. Moguća područja primjene, primjerice, su industrijske građevine, skladišne hale, logistički centri, proizvodni pogoni ili sportske dvorane. Zbog dimenzija samih zgrada i njihove uporabe te zgrade zahtijevaju posebno visok stupanj ulaza svjetlosti, što se lako može osigurati pomoću VELUX Commercial svjetlosnih traka u duljinama po vašem izboru i narudžbenim širinama do 11 m. Osim toga, svjetlosne trake osiguravaju optimalno raspršivanje svjetla u unutrašnjosti te na taj način osiguravaju ugodnu radnu atmosferu.

 

Svjetlosne trake udovoljavaju svim smjernicama i normama o sigurnosti na radu. Posebni sustavi za zaštitu od pada osiguravaju sigurnost na krovu. Sprječavanju propadanje kroz svjetlosnu traku ili otvorene poklopce svjetlosnih traka.

 


Zahvaljujući brojnim izvedbama i varijantama VELUX Commercial može osigurati pravu svjetlosnu traku za svaki projekt. Pritom pridobivamo klijente istom visokom kvalitetom na području cijele Europe. To dokazuje i certificiranje naših svjetlosnih traka europskim tehničkim dopuštenjem (ETA).

Asortiman svjetlosnih traka

Standardna svjetlosna traka


Lichtbänder Energieeffizienz


Kerbs


Continuous Rooflight Flaps