JET energetski učinkovite svjetlosne kupole

 

Osim osnovnih funkcija kao što su rasvjeta, ventilacija i odimljavanje, sustavi dnevnog svjetla moraju zadovoljiti sve veće zahtjeve za energetskom učinkovitosti i ekonomičnosti.


JET-ove energetski učinkovite svjetlosne kupole idealno su rješenje kad je potrebna dodatna toplinska izolacija na industrijskom ravnom krovu. Ove svjetlosne kupole, primjerice, bez problema udovoljavaju strožim zahtjevima iz 2016. utvrđenima u Uredbi o uštedi energije (EnEV) te time omogućuju visok potencijal za uštedu energije. Dostupne su u izvedbi s opalnim ostakljenjem za okruženje bez odsjaja ili u prozirnoj izvedbi. Osim toga, energetski učinkovite svjetlosne kupole odlikuju se boljom zvučnom izolacijom.

 


U kombinaciji s odgovarajućim priborom svjetlosne kupole mogu se opremiti za udobnu primjenu komfornih funkcija kao što je dovod svježeg zraka ili unutarnje zasjenjivanje. Još veći komfor omogućuje povezivanje sa sustavom upravljanja JET SMARTCONTROL s bežičnim daljinskim upravljanjem. Kupole se mogu lako nadograditi u sustav za odvođenje dima radi preventivne zaštite od požara.


Usput rečeno: I standardne svjetlosne kupole JET TOP-90 mogu se naknadno opremiti i preinačiti u energetski učinkovitiju varijantu. Obratite nam se, rado ćemo vas savjetovati.

 

Asortiman energetski učinkovitih svjetlosnih kupola

JET TOP-90 PLUS double-skinned


JET TOP-90 comfort dome rooflight


JET TOP-90 comfort ROUND dome rooflight


JET TOP-90 comfort-S dome rooflight